02225, Київ-225
пр. Червоної Калини 21-В

Тел.: (044) 515-4163

FaceBookLogo.png FaceBook School Page
YouTubeLogo.png YouTube School Page
InstaLogo.png Instagram School Page
 
   
 

26.11.2021

Підводимо підсумки декади "Синергія в інклюзії", яка тривала з 16.11 по 26.11 в нашому закладі освіти. Ця декада проводилася з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей, задля пропаганди толерантних відносин між учасниками освітнього процесу. План проведення декади був насичений і різноманітний. Класні керівники 1-4 класів проводили цікаві інформаційні хвилинки, тематичні заходи, флешмоби "Квітка толерантності", "Мої добрі справи", "Подаруй сердечко доброти" тощо. Під час тематичних заходів організовували перегляди відеороликів, мультфільмів про добро, терпіння, порозуміння в світі, створювали яскраві презентації, малювали малюнки на тему : " Всі ми різні, але рівні". Для педагогічного колективу проводилися онлайн - зустрічі, тренінги, засідання команди психолого- педагогічного супроводу,консультації з фахівцями, де висвітлювалися і обговорювалися актуальні питання інклюзивної освіти. Тож, віримо, що цей захід мотивуватиме усіх нас бути більш толерантними один до одного, сприймати усіх такими, як вони є, намагатися бути добрішими, милосерднішими і терплячішими.



17.11.2021

Класний керівник 3-Б класу Гераймович Г.Я. провела онлайн-урок "Добро починається з тебе", на якому закликала своїх учнів робити добрі справи, які здатні запалити в малесеньких серцях вогник любові один до одного і стати більш добрішими і людянішими.
04.jpg
05.jpg
06.jpg
07.jpg
08.jpg

17.11.2021

В рамках проведення декади "Синергія в інклюзії" учні 4-Б класу під керівництвом Макаренко О.О. провели цікаву і змістовну годину міркувань "Толерантність -це ...". Діти ознайомились з даним поняттям, поглибили свої знання, а головне, міркували над питаннями добра і співчутливості до інших дітей, які мають ООП. На завершення провели акцію "Квітка толерантності" з добрими побажаннями для усіх дітей.

03.jpg

17.11.2021

Учні 1-Б класу разом з класним керівником Сікорською Н.І. активно долучилися до участі у декаді "Синергія в інклюзії". На онлайн-уроці переглянули і проаналізували казку "Соловейко з одним крилом" та провели флешмоб "Подаруй сердечко доброти".

01.jpg
02.jpg

17.11.2021

До уваги!

 На виконання листа Управління освіти від 12.11.2021 № 35-4874 «Про проведення в закладах освіти Деснянського району декади «Синергія в інклюзії» та з метою реалізації державної політики в сфері інклюзивної освіти, поширення та підвищення рівня поінформованості учасників освітнього процесу про розвиток та функціонування спеціальної та інклюзивної освіти в школі І-ІІІ ступенів № 270 Деснянського району міста Києва буде проведено ряд тематичних заходів. Впродовж декади робота школи буде спрямована на розуміння необхідності реалізації принципів толерантності в суспільстві, потребу злагоди, повагу до інших людей, їхніх думок, дотримання своїх переконань і визнання такого ж права за іншими, підвищення настрою учасників навчально-виховного процесу.

 У період посилених протиепідемічних заходів, коли навчання здобувачів освіти проходить у дистанційному режимі, всі освітні проекти будуть проводитися в форматі онлайн.

 Інформація про хід декади «Синергія в інклюзії», тематичні заходи, творчі проекти буде висвітлюватися на офіційному сайті нашого закладу.

GoogleDisk.png Програма

декади «Синергія в інклюзії»
школи І-ІІІ ступенів № 270 Деснянського району міста Києва

Архів новин 
РікСічЛютБерКвіТраЧерЛипСерВерЖовЛисГру
2021           
 
  Створено в "Deep Vision"